Matera

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Matera iku jeneng kutha ing nagara Italia. Dunungé ana ing Provinsi Matera, Region Basilicata. Jembar wewengkon 387,4 km2. Cacahing sing ndunungi 59,144 jiwa.

Dhémografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing sing ndunungi