Matera

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Matera-Stemma.png

Matera iku jeneng kutha ing nagara Italia. Dunungé ana ing Provinsi Matera, Region Basilicata. Jembar wewengkon 387,4 km2. Cacahing padunung 59,144 jiwa.

Demografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing padunung