Matera

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Matera-Stemma.png

Matera iku jeneng kutha ing nagara Italia. Dunungé ana ing Provinsi Matera, Region Basilicata. Jembar wewengkon 387,4 km2. Cacahing padunung 59,144 jiwa.

Demografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing padunung


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Matera&oldid=957535"