Stadion Ernst Happel: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
980 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
{{Infobox_Stadium |
[[Gambar:Ernst-Happl-Stadion.JPG|thumb|200px|Stadion Ernst-Happel]]
stadium_name = Ernst Happel Stadium|
fullname = Ernst-Happel-Stadion|
nickname = |
image = [[File:EHStadion040606w.jpg|250px|Ernst-Happel-Stadion]] |
location = [[Vienna]], [[Austria]]|
broke_ground = 1929|
built = 1929-1931|
opened = July 11, 1931|
renovated = 1986|
closed = |
demolished = |
owner = City of Vienna|
operator = Wiener Stadthalle Betriebs- und Veranstaltungsgesellschaft m.b.H.|
surface = |
construction_cost = |
architect = Otto Ernst Schweizer|
former_names = [[Prater]] Stadium ''(Praterstadion)''|
tenants = [[Austria national football team|Austrian national football team]]<br>[[FK Austria Wien|Austria Vienna]] (UEFA-organised games only)<br>[[SK Rapid Wien|Rapid Vienna]] (UEFA-organised games only)|
seating_capacity = 53,008 <br /> 68,500 ([[U2]] concert 30 August 2010) |
dimensions = 105 x 68 m |
}}
'''Stadion Ernst Happel''' minangka sawijining [[stadion]] [[bal-balan]] ing kutha [[Wina]], [[Austria]]. Stadion iki minangka stadion paling gedhé ing negara iku. Stadion iki nganti taun [[1992]] jenengé '''Stadion Prater'''. Prater diadegaké wiwit taun [[1921]] nganti [[1992]]. Stadion iki naté ngalami karusakan abot déning pemboman Sekutu. Déning [[UEFA]], stadion iki diwènèhi predhikat bintang lima. Stadion iki tau dianggo final [[Liga Champions UEFA]] ing taun [[1964]], [[1987]], nganti [[1995]].
 
5.490

besutan

Menu navigasi