U2

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
U2
2005-11-21 U2 @ MSG by ZG.JPG
U2 nalika pentas ing Madison Square Garden sasi November 2005
Pratélan latar wuri
Saka Dublin, Irlandia
Génre Rock
Post Punk
Alternative Rock
Mangsa akarya 1976–saiki
Labèl Island, MCA, Interscope
Mercury
Sana jaringan www.u2.com
Anggota Bono
The Edge
Adam Clayton
Larry Mullen Jr.

U2 yaiku grup musik légendharis saka negara Irlandia sing digawé déning Bono (Paul David Hewson, vokal lan gitar), The Edge (David Howell Evans, gitar, piano, vokal lan bas), Adam Clayton (bas lan gitar) lan Larry Mullen, Jr (drum). Group musik iki digawé rikala taun 1976. Diwiwiti saka iklan mading sing ditèmpèl ing sekolah ing Dublin, negara Irlandia. Jeneng sepisanané grup band iki yaiku "Feedback", nalika kuwi isih nggawakaké lagu-lagune The Beattles.

Delengen uga[sunting | Owah sumber]

Pranala njaba[sunting | Owah sumber]

Cithakan:U2

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=U2&oldid=928604"