Sevilla

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Lokasi Sevilla
Pojok kutha Sevilla
Katedral

Sevilla minangka kutha gedhé dhéwé nomer papat lan dumunung ing pérangan kidul Spanyol. Sing ndunungi ana 704.154 jiwa (2005). Kutha iki minangka kutha krajan wewengkon otonomi Andalusia, lan kutha krajan Provinsi Sevilla. Kutha iki jembar wewengkoné 140 km² lan kapadhetan sing ndunungi 5.029 jiwa/km².

Kutha kembar[besut | besut sumber]

Sevilla duwé telu kutha kembar, miturut Sister Cities International, Inc. (SCI):

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]