Sevilla

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Lokasi Sevilla
Pojok kutha Sevilla
Katedral

Sevilla minangka kutha paling gedhé nomer papat lan dumunung ing bagéan kidul Spanyol. Padunungé ana 704.154 jiwa (2005). Kutha iki minangka kutha krajan wewengkon otonomi Andalusia, lan kutha krajan Propinsi Sevilla. Kutha iki jembar wewengkoné 140 km² lan kapadhetan padunung 5.029 jiwa/km².

Kutha kembar[besut | besut sumber]

Sevilla duwé telu kutha kembar, miturut Sister Cities International, Inc. (SCI):

Delengen uga[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sevilla&oldid=1053059"