Steven Gerrard: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
9 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik
(→‎Réferènsi: ganti kat using AWB)
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
}}
[[Gambar:Liverpool_footballer_Steven_Gerrard.jpg|thumb|Steven Gerrard.]]
'''Steven George Gerrard''' ({{lahirmati|''Whiston'', [[Inggris]]|30|5|1980}}) inggih punika salah satunggalipun pemain [[bal-balan]] saking [[Inggris]]. Piyantunipun langkung inggil inggih punika 188&nbsp;cm. Gerrard ingkang biasa dipun aturi Stevie G main ing klub [[Liverpool]] wiwit [[taun]] 1997.<ref>http://www.liverpoolfc.tv/team/squad/gerrard/</ref>
 
== Gelar ==
 
== Pranala njaba ==
* {{en}} [http://www.liverpoolfc.tv/team/squad/gerrard/ Profil resmi di situs web Liverpool]
 
== Réferènsi ==
11.303

besutan

Menu navigasi