Komplèks pagunungan Dièng

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Dieng iku dataran duwur ing Jawa Tengah, sing mlebu wewengkon Kabupaten Banjarnegara lan Kabupaten Wanasaba. Dunungé ana ing sisih ulon komplèks Gunung Sindoro dan Gunung Sumbing.

Cathetan[sunting | besut sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Dieng ing Wikimedia Commons.