Komplèks pagunungan Dièng

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Dieng iku dataran dhuwur ing Jawa Tengah, sing mlebu wewengkon Kabupatèn Banjarnegara lan Kabupatèn Wanasaba. Dunungé ana ing sisih ulon komplèks Gunung Sindoro dan Gunung Sumbing.

Cathetan[besut | besut sumber]