Komplèks pagunungan Dièng

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Dieng iku dataran duwur ing Jawa Tengah, sing mlebu wewengkon Kabupaten Banjarnegara lan Kabupaten Wanasaba. Dunungé ana ing sisih ulon komplèks Gunung Sindoro dan Gunung Sumbing.

Cathetan[besut | besut sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Dieng ing Wikimedia Commons.