Menyang kontèn

Kabiskopan Pasto

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Pasto

Dioecesis Pastopolitana
Lokasi
NagaraKolombia
Provinsi grejawiPopayán
Statistik
Amba6.813 km2 (2.631 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
730,000
650,000 (89.0%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké10 April 1859 (165 taun kepungkur)
KatedralCatedral de San Ezequiel Moreno Díaz
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopJulio Enrique Prado Bolaños
Peta
Situs web
www.diocesisdepasto.com
Katedral St. Ezequiel Moreno Díaz

Kabiskopan Pasto (Latin: Dioecesis Pastopolitana) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Pasto, provinsi grejawi Popayán, Kolombia.

Riwayat[besut | besut sumber]

  • 10 April 1859: Didegake minangka Kabiskopan Pasto saka Kabiskopan Popayán

Pranala jaba[besut | besut sumber]