Menyang kontèn

Kabiskopan Espinal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan El Espinal

Dioecesis Espinalensis
Lokasi
Nagara Kolombia
Provinsi grejawiIbagué
Statistik
Amba14.000 km2 (5.405 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2006)
439,000
331,000 (75.4%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké18 Maret 1957 (67 taun kepungkur)
KatedralCatedral Nuestra Señora del Rosario
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopMiguel Fernando González Mariño
Peta
Situs web
diocesisdelespinal.org
Katedral Bunda saka Rosario

Kabiskopan Espinal (Latin: Espinalensis) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Espinal, provinsi grejawi Ibagué, Kolombia.

Riwayat[besut | besut sumber]

  • 18 Maret 1957: Didegake minangka Kabiskopan El Espinal saka Kabiskopan Ibagué

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Koordhinat: 4°09′00″N 74°52′56″W / 4.1499°N 74.8821°W / 4.1499; -74.8821