Menyang kontèn

Kabiskopan Magangué

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Magangué

Dioecesis Maganguensis
Lokasi
NagaraKolombia
Provinsi grejawiCartagena
Statistik
Amba20.165 km2 (7.786 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2014)
838,000
677,000 (80.7%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké25 April 1969 (55 taun kepungkur)
KatedralCatedral Nuestra Señora de La Candelaria
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopAriel Lascarro Tapia
Biskop Agung MetropolitanJorge Enrique Jiménez Carvajal, C.I.M.
Biskop emeritusJorge Leonardo Gómez Serna, O.P.
Peta
Situs web
www.diocesismagangue.org

Kabiskopan Magangué (Latin: Maganguensis) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Magangué, provinsi grejawi Cartagena, Kolombia.

Riwayat[besut | besut sumber]

  • 25 April 1969: Didegake minangka Kabiskopan Magangué saka Kabiskopan Agung Metropolitan Cartagena

Pranala jaba[besut | besut sumber]