Menyang kontèn

Vikariat Apostolik Puerto Leguízamo-Solano

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Vikariat Apostolik Puerto Leguízamo-Solano

Apostolicus Vicariatus Portus Leguizamensis-Solanensis
Lokasi
NagaraKolombia
Statistik
Amba64.000 km2 (24.711 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2013)
46,000
36,000 (78.3%)
Paroki6
Informasi
DenominasiGreja Katulik
RitusRitus Roma
Didegaké21 Februari 2013 (11 taun kepungkur)
KatedralCatedral Nuestra Señora del Carmen
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
Vikar ApostolikJoaquín Humberto Pinzón Güiza, I.M.C.
Peta

Vikariat Apostolik Puerto Leguízamo-Solano (Latin: Apostolicus Vicariatus Portus Leguizamensis-Solanensis) yaiku yurisdiksi pra-kabiskopan misionaris Latin Greja Katulik ing kidul Kolombia. Tahta episkopal katedrale menika Catedral Nuestra Señora del Carmen, sing didedikasike marang Bunda saka Gunung Karmel, sing ana ing kutha Puerto Leguízamo, departemen Putumayo.

Pranala jaba[besut | besut sumber]