Menyang kontèn

Kabiskopan Mocoa–Sibundoy

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Mocoa–Sibundoy

Dioecesis Mocoënsis-Sibundoyensis
Lokasi
NagaraKolombia
Provinsi grejawiPopayán
Statistik
Amba25.000 km2 (9.653 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
290,200
255,000 (87.9%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké8 Februari 1951 (73 taun kepungkur)
KatedralCatedral de San Alfonso Maria de Liguori in Sibundoy
Ko-katedralCo-Catedral de San Miguel Arcángel in Mocoa
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopLuis Albeiro Maldonado Monsalve
Biskop emeritusFabio de Jesús Morales Grisales, C.Ss.R.
Luis Alberto Parra Mora
Peta
Situs web
www.diocmocoasibundoy.org

Kabiskopan Mocoa–Sibundoy (Latin: Mocoën(sis)-Sibundoyen(sis)) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Mocoa lan Sibundoy, provinsi grejawi Popayán, Kolombia.

Riwayat[besut | besut sumber]

  • 8 Februari 1951: Didegake minangka Vikariat Apostolik Sibundoy saka Vikariat Apostolik Caquetá
  • 29 Oktober 1999: Dipromosike minangka Kabiskopan Mocoa – Sibundoy

Pranala jaba[besut | besut sumber]