Menyang kontèn

Kabiskopan Palmira

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Palmira

Dioecesis Palmiranus
Coat of arms of the Kabiskopan of Palmira
Lambang
Lokasi
NagaraKolombia
MetropolitanCali
Statistik
Amba3,000 km2 (1,200 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
700,000
600,000 (85.7%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké17 Desember 1952 (71 taun kepungkur)
KatedralCatedral de Nuestra Señora del Rosario del Palmar
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopEdgar de Jesús García Gil
Peta

Kabiskopan Palmira (Latin: Palmiranus) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Palmira, provinsi grejawi Cali, Kolombia.

Riwayat[besut | besut sumber]

Sumber[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]