Menyang kontèn

Kabiskopan Agung Nueva Pamplona

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Agung Nueva Pamplona

Archidioecesis Neo-Pampilonensis
Lokasi
NagaraKolombia
Provinsi grejawiNueva Pamplona
Statistik
Amba6.571 km2 (2.537 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2013)
221,000
211,300 (95.6%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké25 September 1835 (188 taun kepungkur)
KatedralCatedral de Santa Clara
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
Biskop AuksilierJaime Cristóbal Abril González
Biskop emeritusLuis Madrid Merlano
Peta
Situs web
www.arquipamplona.org

Kabiskopan Agung Nueva Pamplona (Latin: Neo-Pampilonensis) yaiku kabiskopan agung sing ana ing kutha Nueva Pamplona, Kolombia.

Kabiskopan Suffragan[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Artikel puniki njangkep teks saking Catholic Encyclopedia ingkang arupi ranah publik.

Koordhinat: 7°22′41″N 72°39′09″W / 7.3781°N 72.6525°W / 7.3781; -72.6525