Menyang kontèn

Vikariat Apostolik Mitú

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Vikariat Apostolik Mitú

Apostolicus Vicariatus Mituensis
Lokasi
NagaraKolombia
Statistik
Amba54.000 km2 (20.850 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2010)
29,400
23,300 (79.3%)
Paroki9
Informasi
DenominasiGreja Katulik
RitusRitus Roma
Didegaké9 Juni 1949 (75 taun kepungkur)
KatedralCatedral María Inmaculada
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
Vikar ApostolikMedardo de Jesús Henao del Río
Peta

Vikariat Apostolik Mitú (Latin: Apostolicus Vicariatus Mituensis) yaiku yurisdiksi pra-diosesan Latin Greja Katulik ing Kolombia. Tahta episkopal katedrale menika Catedral María Inmaculada, sing didedikasike marang Dikandung Tanpa Noda, ing kutha Mitú, Departemen Vaupés.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]