Kabiskopan Sincelejo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Sincelejo

Dioecesis Sinceleiensis
Lokasi
NagaraKolombia
Provinsi grejawiCartagena
Statistik
Amba10.523 km2 (4.063 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
839,770
671,816 (80.0%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké25 April 1969 (54 taun kepungkur)
KatedralCatedral de San Francisco de Asís
(Katedral Santo Fransiskus saka Asisi)
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopNel Hedye Beltrán Santamaria
Peta

Kabiskopan Sincelejo (Latin: Sinceleiensis) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Sincelejo, provinsi grejawi Cartagena, Kolombia.

Riwayat[besut | besut sumber]

  • 25 April 1969: Didegake minangka Kabiskopan Sincelejo saka Kabiskopan Agung Metropolitan Cartagena

Sumber[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]