Menyang kontèn

Kabiskopan Cúcuta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Cúcuta

Dioecesis Cucutensis
Lokasi
Nagara Kolombia
Provinsi grejawiNueva Pamplona
Statistik
Amba2.200 km2 (0.849 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2006)
803,000
722,000 (89.9%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké29 Mei 1956 (68 taun kepungkur)
KatedralCatedral de San José
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopJulio César Vidal Ortiz
Peta
Katedral San José

Kabiskopan Cúcuta (Latin: Cucutensis) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Cúcuta, provinsi grejawi Nueva Pamplona, Kolombia.

Riwayat[besut | besut sumber]

  • 29 Mei 1956: Didegake minangka Kabiskopan Cúcuta saka Kabiskopan Nueva Pamplona

Sumber[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Koordhinat: 7°53′11″N 72°30′13″W / 7.8863°N 72.5037°W / 7.8863; -72.5037