Menyang kontèn

Kabiskopan Istmina–Tadó

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Istmina–Tadó

Dioecesis Istminana-Taduana
Lokasi
Nagara Kolombia
Provinsi grejawiSanta Fe de Antioquia
Statistik
Amba22.240 km2 (8.587 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2006)
206,000
181,000 (87.9%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké14 November 1952 (71 taun kepungkur)
KatedralCatedral de San Pablo Apóstol
Ko-katedralCatedral de San José
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopJulio Hernando García Peláez
Peta

Kabiskopan Istmina–Tadó (Latin: Dioecesis Istminana-Taduana) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Istmina lan Tadó, provinsi grejawi Santa Fe de Antioquia, Kolombia.

Riwayat

[besut | besut sumber]
  • 14 November 1952: Didegake minangka Kabiskopan Istmina saka Prefektur Apostolik Chocó
  • 30 April 1990: Ganti jeneng dadi Kabiskopan Istmina – Tadó

Pranala jaba

[besut | besut sumber]

Koordhinat: 5°10′N 76°41′W / 5.167°N 76.683°W / 5.167; -76.683