Menyang kontèn

Kabiskopan Fontibón

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Fontibón

Dioecesis Fontibonensis
Lokasi
Nagara Kolombia
Provinsi grejawiBogotá
Statistik
Amba80 km2 (31 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
1,350,000
1,028,700 (76.2%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké6 Agustus 2003 (20 taun kepungkur)
KatedralCatedral de Santiago Apóstol
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopJuan Vicente Cordoba Villota, S.J.
Biskop emeritusEnrique Sarmiento Angulo
Peta
Katedral Santo Yakobus Rasul

Kabiskopan Fontibón (Latin: Fontibonensis) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Fontibón, provinsi grejawi Bogotá, Kolombia.

Riwayat

[besut | besut sumber]
  • 6 Agustus 2003: Didegake minangka Kabiskopan Fontibón saka Kabiskopan Agung Metropolitan Bogotá

Pranala jaba

[besut | besut sumber]

Koordhinat: 4°40′43″N 74°08′28″W / 4.67861°N 74.14111°W / 4.67861; -74.14111