Cikakak, Sukabumi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Cikakak
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupatènSukabumi

Cikakak iku kacamatan ing Kabupatèn Sukabumi, Jawa Kulon, Indonésia.

Profil Pamaréntahan[besut | besut sumber]

Pamérangan Administratif[besut | besut sumber]

Kacamatan Cikakak iki dumadi saka désa ya iku:

Sajarah[besut | besut sumber]

Profil Laladan[besut | besut sumber]

Wates Wewengkon[besut | besut sumber]

Géografis[besut | besut sumber]

Dhémografi[besut | besut sumber]

Transportasi[besut | besut sumber]

Potènsi[besut | besut sumber]

Pertanian[besut | besut sumber]

Perkebunan[besut | besut sumber]

Wisata[besut | besut sumber]

Cithakan:Cikakak, Sukabumi