Cikakak, Sukabumi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Cikakak
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupatènSukabumi

Cikakak iku kacamatan ing Kabupatèn Sukabumi, Jawa Kulon, Indonésia.

Profil Pamaréntahan[besut | besut sumber]

Pamérangan Administratif[besut | besut sumber]

Kacamatan Cikakak iki dumadi saka désa ya iku:

Sajarah[besut | besut sumber]

Profil Laladan[besut | besut sumber]

Wates Wewengkon[besut | besut sumber]

Géografis[besut | besut sumber]

Dhémografi[besut | besut sumber]

Transportasi[besut | besut sumber]

Potènsi[besut | besut sumber]

Pertanian[besut | besut sumber]

Perkebunan[besut | besut sumber]

Wisata[besut | besut sumber]

Cithakan:Cikakak, Sukabumi