Cikakak, Sukabumi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Cikakak
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupatènSukabumi
Kode Kemendagri32.02.03 Edit the value on Wikidata

Cikakak iku kacamatan ing Kabupatèn Sukabumi, Jawa Kulon, Indonésia.

Profil Pamaréntahan[besut | besut sumber]

Pamérangan Administratif[besut | besut sumber]

Kacamatan Cikakak iki dumadi saka désa yaiku:

Sajarah[besut | besut sumber]

Profil Laladan[besut | besut sumber]

Wates Wewengkon[besut | besut sumber]

Géografis[besut | besut sumber]

Dhémografi[besut | besut sumber]

Transportasi[besut | besut sumber]

Potènsi[besut | besut sumber]

Pertanian[besut | besut sumber]

Perkebunan[besut | besut sumber]

Wisata[besut | besut sumber]

Cithakan:Cikakak, Sukabumi