Ailano

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ailano
Coat of arms of Ailano
Municipal coat of arms
Negara Flag of Itali Italia
Region Campania
Provinsi {{{provinsi}}}
Walikutha
Area 15.5 km2 (6 sq mi)
Populasi
 - Total
 - Kapadhetan [n.a.]
Time zone CET, UTC+1
Koordinat 41°23′N 14°12′E / 41.383°N 14.200°E / 41.383; 14.200
Gentilic
Kodhe Telepon 0823
Kodhe Pos 81010
Regions of Italy.svg
Red pog.svg

Location of Ailano in Italy

Ailano iku sawijining comune (municipality) ing Provinsi Caserta ing region Campania, Italia, dumunung watara 60 km sisih loré kutha Napoli lan watara 35 km lor-kuloné Caserta. Miturut data tanggal 31 Dhésèmber 2004, kutha iki sing ndunungi 1,443 lan jembar wewengkon 15.5 km².[1]

Ailano wewatesan karo: Prata Sannita, Pratella, Raviscanina, lan Vairano Patenora.

Dhémografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing sing ndunungi

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. Istat (Italian statistical institute).
Italia | Provinsi ing regione Campania Bandiera della regione Campania
Avellino | Benevento | Caserta | Napoli | Salerno