Woh

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Woh-wohan ing kios pasar.

Wohyaiku perangan saka uwitsing mangandhung wiji. Woh-wohané dhéwé kerep uga dipangan. Biyasané woh-wohan akèh banyuné lan uga mangandhung gulaalami. Saliyané iku uga mangandhung serat-serat alami ing kulité lan isiné. Kabèh woh-wohan mangandhung wesilan sithik protéinsarta gajihé.

Daftar jinising woh-wohan[sunting | sunting sumber]



Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Woh ing Wikimedia Commons.


Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.
Who-wohan
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Woh&oldid=804794"