Alkohol

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Alkohol sajrone kimia yaiku senyawa organik kang duweni gugus fungsional hidroksil (-OH) kaiket ing atom karbon. Sacara khusus, pusat karbon kudu jenuh, nduweni ikatan tunggal karo telu ikatan taom kang liya.[1]

Cathetan Sikil[sunting | sunting sumber]

  1. ^ [1], kaunduh (24/10/12).
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Alkohol&oldid=804792"