Bir

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Bir.

Bir iku sawijining minuman sing mangandhung alkohol. Bir digawé nganggo jawawut, hop lan ragi. Sok-sokan ya diwèhi gula.

Nanging jaman sepréné uga ana bir sing tanpa alkohol. Ing tanah Jawa bir sing misuwur iku Bir Bintang.


Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bir&oldid=804799"