Gizi

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Gizi utawa nutrisi yaiku kandungan bahan panganan kang ndarbèni mupangat apik kanggo kaséhatan.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gizi&oldid=867832"