Bléwah

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Bléwah
Blewah mateng
Klasifikasi èlmiah
krajan: Plantae
divisio: Magnoliophyta
kelas: Magnoliopsida
ordo: Cucurbitales
kulawarga: Cucurbitaceae
Genus: Cucumis
Species: C. melo
Trinomial name
Cucumis melo 'cantalupensis' Group
Naudin.

Bléwah iku woh kanggo campuran wedangan seger utamane es campur. Wohe radha gedhe seukuran jeruk bali, kelir kulite kuning gadhing kadang ana campuran ijo-ijone.

Bléwah isa di temoni ing ngendi wae ing Pulo Jawa, woh iki uga isa diolah dadi sirop.


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Delengen Uga Woh-wohan
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bléwah&oldid=805057"