Provinsi Avellino

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Provinsi Avellino
Negara Flag of Italy.svg Italia
Region Campania
Ibukutha Avellino
Area 2,792 km²
Populasi (2010) 429,073
Kapadhetan 154
Komunitas 119
Nomor Polisi AV
Kodhe Pos 83010-83018, 83020-83032, 83034-83054, 83056-83059
Kodhe Telepon 081, 082, 0824, 0825, 0827, 0835
ISTAT 064
Presidhèn Alberta De Simone
Avellino posizione.png
Peta nuduhaké lokasi provinsi Avellino ing Italia

Provinsi Avellino kuwi sawijining provinsi ing Italia. Provinsi iki nduwé wewengkon kang jembaré 2.792 km&sup2. Cacahing pedunung yakuwi 429.073 jiwa (2001), kanthi kapadhetan 154 jiwa/km². Provinsi iki kapérang dadi 119 komunitas. Ibukuthané yakuwi Avellino. Provinsi iki dumunung ing regione Campania. Avellino minangka kutha paling gedhé ing di provinsi iki.

Komunitas utama[sunting | sunting sumber]

Kanggo daftar pepak delengen Comun ing Provinsi Avellino.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Italia | Provinsi ing regione Campania Bandiera della regione Campania
Avellino | Benevento | Caserta | Napoli | Salerno
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Provinsi_Avellino&oldid=813119"