Provinsi Salerno

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Provinsi Salerno
Negara Flag of Italy.svg Italia
Region Campania
Ibukutha Salerno
Area 4,923 km²
Populasi (2005) 1,089,770
Kapadhetan 221
Komunitas 158
Nomor Polisi SA
Kodhe Pos 84100
Kodhe Telepon 089
ISTAT 065
Presidhèn Angelo Villani
Salerno posizione.png
Peta nuduhaké lokasi provinsi Salerno ing Italia

Provinsi Salerno kuwi sawijining provinsi ing Italia. Provinsi iki jembaré 4.923 km². Cacahing pedunung ana 1.089.770 jiwa (2005). Provinsi iki ibukuthané ing Salerno. Kapadhetan pedunung 221 jiwa/km². Provinsi iki kapérang dadi 158 komunitas. (Delengen Comuni ing Provinsi Salerno. Provinsi iki dumunung ing regione Campania. Salerno minangka kutha paling gedhé ing provinsi iki.


Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Italia | Provinsi ing regione Campania Bandiera della regione Campania
Avellino | Benevento | Caserta | Napoli | Salerno


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Provinsi_Salerno&oldid=813128"