Provinsi Caserta

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Provinsi Caserta
Negara Flag of Italy.svg Italia
Region Campania
Ibukutha Caserta
Area 2,639 km²
Populasi (2005) 879,342
Kapadhetan 333
Komunitas 104
Nomor Polisi CE
Kodhe Pos 81100 e 81020
Kodhe Telepon 081, 0823
ISTAT 061
Presidhèn Alessandro De Franciscis
Caserta posizione.png
Peta nuduhaké lokasi provinsi Caserta ing Italia

Provinsi Caserta (basa Italia: Provincia di Caserta) kuwi sawijiningprovinsi ing regione Campania, Italia. Ibukuthané Caserta. Tilas istana raja istana Caserta dumunung ing cedhak kutha iki.

Jembar wewengkon 2,639 km², lan total populasi 879,342 (2005). Ana 104 comuni (singular: comune) ing provinsi iki.[1], delengen Comuni ing Provinsi Caserta.

Referensi[sunting | sunting sumber]

  1. ^ Upinet

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Italia | Provinsi ing regione Campania Bandiera della regione Campania
Avellino | Benevento | Caserta | Napoli | Salerno


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Provinsi_Caserta&oldid=813125"