Provinsi Benevento

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Provinsi Benevento
Negara Flag of Italy.svg Italia
Region Campania
Ibukutha Benevento
Area 2,071 km²
Populasi (2005) 289,455
Kapadhetan 140
Komunitas 78
Nomor Polisi BN
Kodhe Pos 82010-82028, 82030-82038
Kodhe Telepon 0823, 0824
ISTAT 62
Presidhèn Carmine Nardone
Benevento posizione.png
Peta nuduhaké lokasi provinsi Benevento ing Italia

Provinsi Benevento (basa Italia: Provincia di Benevento) kuwi sawijining provinsi ing regione Campania, Italia. Ibukuthané yakuwi Benevento.

Jembar wewengkon 2,071 km², lan total populasi 289,455 (2005). Ana 78 comuni (singular: comune) ing provinsi iki.[1], delengen Comuni ing Provinsi Benevento.

Komunitas utama[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Pusat Administrasi Benevento
Pusat Komersial Benevento
Italia | Provinsi ing regione Campania Bandiera della regione Campania
Avellino | Benevento | Caserta | Napoli | Salerno



Kaluputan sitat (pangutipan) Tag <ref> ditemokaké, nanging tag <references/> ora ditemokaké

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Provinsi_Benevento&oldid=813121"