Castelfranco in Miscano

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Castelfranco in Miscano
Negara Flag of Italia Italia
Region Campania
Provinsi Provinsi Benevento (BN)
Walikutha
Area 431 km² (166 sq mi)
Populasi
 - Total
 - Kapadhetan [n.a.]
Time zone CET, UTC+1
Koordinat 41°18′N, 15°5′E
Gentilic
Kodhe Telepon 0824
Kodhe Pos 82022
Regions of Italy.svg
Red pog.svg

Location of Castelfranco in Miscano in Italy

Castelfranco in Miscano kuwi sawijining comune (municipality) ing Provinsi Benevento ing region Campania, Italia, dumunung watara 90 km lor-wétanéNapoli lan watara 30 km lor-wétané Benevento. Miturut data sensus tanggal 31 Desember 2004, kutha iki duwé pedunung cacahé 1,043 jiwa lan jembar wewengkon 43.1 km².[1]

Castelfranco in Miscano wewatesan karo: Ariano Irpino, Faeto, Ginestra degli Schiavoni, Greci, Montecalvo Irpino, Montefalcone di Val Fortore, lan Roseto Valfortore.


Demografi[sunting | sunting sumber]

Tuwuhing pedunung

Referensi[sunting | sunting sumber]

  1. ^ ISTAT (Italian statistical institute).


Italia | Provinsi ing regione Campania Bandiera della regione Campania
Avellino | Benevento | Caserta | Napoli | Salerno