Casalduni

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Casalduni
Negara Flag of Italia Italia
Region Campania
Provinsi Provinsi Benevento (BN)
Walikutha
Area 232 km² (90 sq mi)
Populasi
 - Total
 - Kapadhetan [n.a.]
Time zone CET, UTC+1
Koordinat 41°16′N, 14°42′E
Gentilic casaldunesi
Kodhe Telepon 0824
Kodhe Pos 82030
Regions of Italy.svg
Red pog.svg

Location of Casalduni in Italy

Casalduni kuwi sawijining comune (municipality) ing Provinsi Benevento ing region Campania, Italia, dumunung watara 60 km lor-wétané kutha Napoli lan watara 15 km lor-kuloné kutha Benevento. Miturut data sensus tanggal 31 Desember 2004, kutha iki duwé pedunung cacahé 1,522 jiwa lan jembar wewengkon 23.2 km².[1]

Casalduni wewatesan karo: Campolattaro, Fragneto Monforte, Ponte, Pontelandolfo, lan San Lupo.


Demografi[sunting | sunting sumber]

Tuwuhing pedunung

Referensi[sunting | sunting sumber]

  1. ^ ISTAT (Italian statistical institute).


Italia | Provinsi ing regione Campania Bandiera della regione Campania
Avellino | Benevento | Caserta | Napoli | Salerno
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Casalduni&oldid=820167"