Limatola

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Limatola
Negara Flag of Italia Italia
Region Campania
Provinsi Provinsi Benevento (BN)
Walikutha
Area 182 km² (70 sq mi)
Populasi
 - Total
 - Kapadhetan [n.a.]
Time zone CET, UTC+1
Koordinat 41°9′N, 14°24′E
Gentilic
Kodhe Telepon 0823
Kodhe Pos 82030
Frazioni Biancano
Regions of Italy.svg
Red pog.svg

Location of Limatola in Italy

Limatola kuwi comune (municipality) ing Provinsi Benevento ing region Campania, Italia, dunungé watara 35 km lor-wétané Napoli lan watara 30 km kuloné Benevento. Miturut sensus 31 Desember 2004, kutha iki duwé pedunung cacahé 3,725 lan jembar wewengkon 18.2 km².[1]

Kutha Limatola dumadi saka siji frazione yakuwi Biancano.

Limatola wewatesan karo: Caiazzo, Caserta, Castel Campagnano, Castel Morrone, Dugenta, Piana di Monte Verna, lan Sant'Agata de' Goti.


Demografi[sunting | sunting sumber]

Tuwuhing pedunung

Referensi[sunting | sunting sumber]

  1. ^ ISTAT (Italian statistical institute).


Italia | Provinsi ing regione Campania Bandiera della regione Campania
Avellino | Benevento | Caserta | Napoli | Salerno
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Limatola&oldid=820142"