Altavilla Irpina

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Comune Altavilla Irpina
Negara Flag of Italia Italia
Region Campania
Provinsi Avellino (AV)
Walikutha
Area 1.410 km² (544 sq mi)
Populasi
 - Total
 - Kapadhetan [n.a.]
Time zone CET, UTC+1
Koordinat 41°0′29″N, 14°46′56″E
Gentilic Altavillesi
Kodhe Telepon 0825
Kodhe Pos 83011
Frazioni San Trifone, Pannone di sotto, Pannone di sopra, Belvedere, Ponte dei Santi, Pincera, Toro, Sassano, Russo
Patron St. Bernardine of Siena
 - Day 20 Maei
Regions of Italy.svg
<div style="position:absolute;z-index:200;

top:53.5%; left:Kaluputan èksprèsi: Karakter tandha wacan "{" ora ditepungi%; height:0; width:0; margin:0; padding:0;">

Red pog.svg

Location of Altavilla Irpina in Italy

Altavilla Irpina kuwi sawijining kutha lan comune ing Provinsi Avellino, region Campania, Italia sisih kidul. Jembar wewengkon 14,10 km2 lan cacahing pedunung 4.233 jiwa (taun 2005). Kutha iki dumadi saka frazioni: San Trifone, Pannone di sotto, Pannone di sopra, Belvedere, Ponte dei Santi, Pincera, Toro, Sassano, lan Russo. Kutha Altavilla Irpina wewatesan karo: Arpaise (BN), Ceppaloni (BN), Chianche, Grottolella, Petruro Irpino, Pietrastornina, Prata di Principato Ultra, Sant'Angelo a Scala, lan Tufo


Demografi[sunting | sunting sumber]

Tuwuhing pedunung




Italia | Provinsi ing regione Campania Bandiera della regione Campania
Avellino | Benevento | Caserta | Napoli | Salerno
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Altavilla_Irpina&oldid=820101"