Aquilonia

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Comune Aquilonia
Coat of arms of Comune Aquilonia
Municipal coat of arms
Negara Flag of Italia Italia
Region Campania
Provinsi Avellino (AV)
Walikutha
Area 55 km² (21 sq mi)
Populasi
 - Total
 - Kapadhetan [n.a.]
Time zone CET, UTC+1
Koordinat 40°59′N, 15°28′E
Gentilic Aquiloniesi
Kodhe Telepon 0827
Kodhe Pos 83041
Patron St. Vitus
 - Day 15 Juni
Regions of Italy.svg
Red pog.svg

Location of Aquilonia in Italy
Website: www.comune.aquilonia.av.it
Aquilonia-Stemma.png

Aquilonia kuwi sawijining kutha lan comune ing Provinsi Avellino, bagéan saka region Campania ing negara Italia. Kutha iki dumunung ing tlatah pagunungan ing bagéan wétan Avellino, ana ing elevasi 750 m saka lumahing segara. Jembar wewengkon 55 km2 lan cacahing pedunung 2.074 jiwa.

Demografi[sunting | sunting sumber]

Tuwuhing pedunung


Pranala jaba[sunting | sunting sumber]


Italia | Provinsi ing regione Campania Bandiera della regione Campania
Avellino | Benevento | Caserta | Napoli | Salerno
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Aquilonia&oldid=820061"