Nusco

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Comune Nusco
Negara Flag of Italia Italia
Region Campania
Provinsi Avellino (AV)
Walikutha Avv. Giuseppe De Mita
Area 53 km² (20 sq mi)
Populasi
 - Total
 - Kapadhetan [n.a.]
Time zone CET, UTC+1
Koordinat 40°53′0″N, 15°5′0″E
Gentilic Nuscani
Kodhe Telepon 0827
Kodhe Pos 83051
Frazioni Ponteromito
Patron Sant'Amato
 - Day 30 September
Regions of Italy.svg
Red pog.svg

Location of Nusco in Italy
Website: http://nusco.asmenet.it/

Nusco kuwi sawijining kutha lan comune ing Provinsi Avellino (region Campania) ing Italia kidul, dumunung ing sawétané Napoli, kanthi pedunung 4,400 jiwa. Kutha iki dumunung ing gunung ing antarané lembah Calore lucano lan Kali Ofanto.

Pemandhangan utama[sunting | sunting sumber]

  • Bèntèng Lombard (abad ka- 9th)
  • Katedral.
  • Greja Saint Stephen.
  • Greja St. Anthony.

Demografi[sunting | sunting sumber]

Tuwuhing pedunung


Kutha kembar[sunting | sunting sumber]



Italia | Provinsi ing regione Campania Bandiera della regione Campania
Avellino | Benevento | Caserta | Napoli | Salerno

Koordinat: 40°53′N, 15°05′E

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Nusco&oldid=820102"