Kimchi

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kimchi
[[File:Kimchi|frameless|alt=]]
Hangeul 김치
Hanja 沈菜
Alih Aksara sing disampurnakaké Gimchi
McCune–Reischauer Kimch'i

Kimchi yaiku salah sawijining panganan saka Koréa.[1] Kimchi wujude kaya acar sing isine kol, lobak, utawa janganan liyané sing difermèntasèkaké karo bumbu bawang, uyah, cukak, lombok lan bumbu liyane.[2]

Rujukan[sunting | sunting sumber]

  • Lee, Iksop; transl. Robert Ramsey (2000). The Korean Language. Albany, NJ: State University of New York Press. ISBN 0-7914-4831-2.
  1. ^ (id)Kimchi: Semakin Busuk Semakin Nikmat(dipuntingali 25 Juni 2011)
  2. ^ (id)Kimchi, yang sehat dari negeri ginseng(dipuntingali 25 Juni 2011)

Cathetan suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ (id)Kimchi: Semakin Busuk Semakin Nikmat(dipuntingali 25 Juni 2011)
  2. ^ (id)Kimchi, yang sehat dari negeri ginseng(dipuntingali 25 Juni 2011)

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:


 
Kimchi
Gimchi.jpg
Baechu Kimchi | Baekgimchi | Bossam Kimchi | Chonggak Kimchi | Dongchimi | Ggakdugi | Nabak Kimchi | Yeolmumul Kimchi
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kimchi&oldid=830908"