Francis Crick

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Francis Crick
Francis Crick
Francis Crick
Miyos 8 Juni 1916
Weston Favell, Northamptonshire, Inggris
Tilar donya 28 Juli 2004 (umur 88)
San Diego, California, AS
Kanker usus
Dalem Britania Raya, Amérika Sarékat
Kabangsan Inggris
Bidhang Fisika, Biologi molekular
Lembaga Institute for the Furtherment of Genetic Studies
Lulusan saking University College London
Univèrsitas Cambridge
Doktoral advisor Max Perutz
Kaahlian struktur DNA, consciousness
Notable awards Bebungah Nobel (1962)
Agama Agnostic

Francis Harry Compton Crick (Northampton, Inggris, 8 Juni 191628 Juli 2004) punika ahli biologi Inggris. Ing taun 1949 Francis pikantuk gelar Ph.D. ing Univèrsitas Cambridge.

Ing awal taun 1950-an sesarengan kaliyan James Dewey Watson panjenenganipun nemokaken subtansi bentuk DNA. Amargi panemonipun puniki, piyambakipun pikantuk Penghargaan Nobel ing Fisiologi utawi Kadhokteran sesarengan kaliyan Watson lan M.H.F. Wilkins.


Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:



Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Francis_Crick&oldid=815923"