Wikimania

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Wikimania-468x60-en.png

Wikimania iku sawijining konferènsi para panganggo proyèk wiki sing dianakaké déning Yayasan Wikimedia. Konferènsi sing kapisan dianakaké ing Frankfurt, Jerman ing Agustus 2005. Konferènsi sing kapindho dianakaké ing Boston, Amerika Sarékat uga ing sasi Agustus 2006. Sing kaping telu dianakaké ing Taipei, Taiwan, Republik China ing taun 2007.

Banjur para panliti lan pamicara nyedyakaké panlitèn lan èkspérimèn bab proyèk-proyèk Wikimedia. Program iki nglebokaké présèntasi, lokakarya, lan pangajaran kanggo mènèhi sakilas gambaran bab riset wiki lan proyèk kawruh bébas.

Akèh-akèhé pacelathon nganggo basa Inggris, ananging bahan konferènsi uga diterjemahaké jroning sawetara basa resmi.

Papan dianakaké Wikimania[sunting | sunting sumber]

Konferènsi Wikimania
Konferènsi Tanggal Papan Bawana Peserta
Wikimania 2005 5 Agustus7 Agustus 2005 Flag of Jerman Frankfurt, Jerman Eropah 380[1]
Wikimania 2006 4 Agustus6 Agustus 2006 Flag of the United States Cambridge, Massachusetts, US Amérika Lor 400
Wikimania 2007 3 Agustus5 Agustus 2007 Flag of the Republic of China Taipei, Taiwan on Taiwan Asia 440
Wikimania 2008 17 Juli19 Juli 2008 Flag of Mesir Alexandria, Mesir Afrika 625
Wikimania 2009 26 Agustus28 Agustus 2009 Flag of Argentina Buenos Aires, Argentina Amérika Kidul
Wikimania 2010 9 Juli11 Juli 2010 Flag of Poland Gdańsk, Polandia Eropah

Referensi[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikimania&oldid=838534"