Frankfurt

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Frankfurt
Wappen Frankfurt am Main.svg
Lambang Frankfurt
Karte frankfurt am main in deutschland.png
Lokasi Frankfurt
Katrangan cekak
Nagara bageyan: Hessen
Jembar: 248,31 km²
Padunung: 670.095jiwa (2008-03-31)
Pelat nomor kendaran motor: F
Situs wèb resmi: http://www.frankfurt.de
Pulitik
Walikutha: Peter Feldmann
Frankfurt

Frankfurt/Frankfurt am Main(Swara Frankfurt am Main) [[ˈfʁaŋkfʊɐtʰ]] iku kutha ing Jèrman. Kutha iki nduwé padunung 670.000jiwa.

Kutha kembar[besut | besut sumber]

Leipzig duwé kutha kembar:

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Frankfurt&oldid=1029733"