Granada

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Lokasi Granada

Granada iku kutha kang dumunung ing sisih kidul Spanyol. Padunungé ana 450.439 jiwa (2003).

www.granadatur.com


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Granada&oldid=1045104"