Granada

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Lokasi Granada

Granada iku kutha kang dumunung ing sisih kidul Spanyol. Padunungé ana 450.439 jiwa (2003).

www.granadatur.com


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Granada&oldid=1045104"