Leipzig

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Leipzig
Coat of arms of Leipzig.svg
Lambang Leipzig
Karte Leipzig in Deutschland.png
Lokasi Leipzig
Katrangan cekak
Praja: Sachsen
Jembar: 297,60 km²
Padunung: 510.651 jiwa (2008)
Pelat nomer kendaran motor: L
Alamat
balé kutha:
Neues Rathaus

Martin-Luther-Ring 4-6
04109 Leipzig
Jerman

Situs wèb resmi: http://www.leipzig.de
Pulitik
Walikutha: Burkhard Jung

Leipzig (Ngenani wuni iki Leipzig ) ['laɪ̯pʦɪç] (Sorbia/Lusatia: Lipsk) iku sawijining kutha ing Jerman. Kutha iki sing ndunungi 510.651 jiwa. Leipzig sing saka taun 1949 - 1990 papané ana ing Jerman Wétan iku misuwur minangka kutha buku. Saben taun peken buku Leipziger Messe dianakaké.

Leipzig

Kutha kembar[besut | besut sumber]

Leipzig duwé kutha kembar:

Cithakan:Pérangan Jerman