Travnik

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Travnik
Травник
Kutha lan munisipalitas
Skyline of Travnik
Coat of arms of Travnik
Coat of arms
Pernahé Travnik ing Bosnia lan Herzégovina.
Pernahé Travnik ing Bosnia lan Herzégovina.
Koordhinat: 44°13′35″N 17°39′35″E / 44.22639°N 17.65972°E / 44.22639; 17.65972Koordhinat: 44°13′35″N 17°39′35″E / 44.22639°N 17.65972°E / 44.22639; 17.65972
Nagara Bosnia lan Herzégovina
Kanton Bosnia Tengah
Pamaréntahan
 • Municipality president Admir Hadžiemrić (SDA)
Laladan
 • Kutha lan munisipalitas 529 km2 (204 sq mi)
Élepasi 514 m (1,686 ft)
Cacah warga (sènsus 2013)
 • Kutha lan munisipalitas 53.482
 • Pepadhet 101,10/km2 (26,200/sq mi)
 • Urban 16.534
Zona wektu CET (UTC+1)
 • Usum panas (DST) CEST (UTC+2)
Kodhe pos 72270
Kodhe laladan (+387) 30
Situs wèb www.opcinatravnik.com.ba

Travnik (Aksara Sirilik: Травник) iku siji kutha lan munisipal ing Bosnia-Herzegovina tengah, 90 km sisih kulon Sarajevo. Kutha iki minagka kutha krajan Kanton Bosnia Tengah, lan dumunung ing Munisipal Travnik. Travnik nduwèni watara 27,000 jiwa padunung, kanthi padunung ing tlatah pakuthan watara 70,000 jiwa.

Kutha kembar[besut | besut sumber]

Gladri[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]


Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Kanton Bosnia Tengah