Wes Brown

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Wes Brown
W Brown.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa Wesley Michael Brown[1]
Dhuwur 185 m (606 ft 11.5 in)[2][3][4][5]
Posisi main Bèk
Katerangan klub
Tim saiki
Sunderland
Angka 5
Karir nom
1992–1996 Manchester United
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
1996–2011 Manchester United 231 (6)
2011– Sunderland 19 (2)
Tim nasioanl
1999–2010 Inggris 23 (1)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 17.30, 1 Januari 2012 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 11.33, 1 November 2008 (UTC)

Wesley Michael "Wes" Brown (lair ing Longsight, Manchester, Inggris, 13 Oktober 1979; umur 37 taun) ya iku pemain bal-balan profesional sing kebangsaané Inggris sing main minangka bèk kanggo Sunderland ing Liga Primer Inggris.

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Premier League Statistics 2009/2010" (PDF). PremierLeague.com. Premier League. k. 12. Dijupuk 7 July 2011. 
  2. ^ "Profile: Wes Brown". ManUtd.com. Manchester United. Dijupuk 4 July 2011. 
  3. ^ Hugman, Barry J. (2009). The PFA Footballers' Who's Who 2009–10. Edinburgh: Mainstream Publishing. k. 67. ISBN 978-1-84596-474-0. 
  4. ^ Rollin, Glenda; Rollin, Jack (ed.) (2009). Sky Sports Football Yearbook 2009–2010. Headline. k. 500. ISBN 978-0-7553-1948-0.  |last-author-amp=& ora sah (pitulung)
  5. ^ Barnes, Justyn; Bostock, Adam; Butler, Cliff; Ferguson, Jim; Meek, David; Mitten, Andy; Pilger, Sam; Taylor, Frank OBE; Tyrrell, Tom (2001). The Official Manchester United Illustrated Encyclopedia. London: Manchester United Books. k. 68. ISBN 0-233-99964-7.  |last-author-amp=& ora sah (pitulung)

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Wes_Brown&oldid=1100504"