Verbania

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Pemandangan kutha Verbania

Verbania iku jeneng kutha ing Italia. Dunungé ana ing bagéan lor, ya iku ing region Piemonte. Taun 2006, kutha iki padunungé 30.867 jiwa lan jembar wewengkoné 37 km². Kutha iki nduwé angka kapadhetan 813 jiwa/km². Kutha iki minangka kutha krajan Provinsi Verbano-Cusio-Ossola.

Demografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing padunung

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:


Eropah | Italia | Piemonte
Alessandria | Asti | Biella | Cuneo | Novara | Torino | Verbano-Cusio-Ossola | Vercelli


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Verbania&oldid=1018746"