Verbania

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Pemandangan kutha Verbania

Verbania iku jeneng kutha ing Italia. Dunungé ana ing bagéan lor, ya iku ing region Piemonte. Taun 2006, kutha iki padunungé 30.867 jiwa lan jembar wewengkoné 37 km². Kutha iki nduwé angka kapadhetan 813 jiwa/km². Kutha iki minangka kutha krajan Provinsi Verbano-Cusio-Ossola.

Demografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing padunung

Pranala jaba[besut | besut sumber]


Eropah | Italia | Piemonte
Alessandria | Asti | Biella | Cuneo | Novara | Torino | Verbano-Cusio-Ossola | Vercelli


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Verbania&oldid=1018746"