Provinsi Biella

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Propinsi Biella
Negara Flag of Italy.svg Italia
Region Piedmont
Ibukutha Biella
Area 913 km²
Populasi (2001) 186,960
Kapadhetan 205
Komunitas 82
Nomor Polisi BI
Kodhe Pos 13900
Kodhe Telepon 15
ISTAT 096
Presidhèn Sergio Scaramal
Biella posizione.png
Peta nuduhaké lokasi provinsi Biella ing Italia

Biella (basa Italia: Provincia di Biella) iku propinsi ing regione Piemonte ing Italia. Kutha krajané dumunung ing kutha Biella.

Jembar wewengkon 914 km², lan populasi 187.249 (2001). Ana 82 comune ing propinsi iki.[1].

Referensi[besut | besut sumber]

  1. ^ Istat

Pranala jaba[besut | besut sumber]


Eropah | Italia | Piemonte
Alessandria | Asti | Biella | Cuneo | Novara | Torino | Verbano-Cusio-Ossola | Vercelli


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Provinsi_Biella&oldid=1024407"