Menyang kontèn

Provinsi Biella

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Provinsi Biella
Negara Italia
Region Piedmont
Ibukutha Biella
Area 913 km²
Populasi (2001) 186,960
Kapadhetan 205
Komunitas 82
Nomor Polisi BI
Kodhe Pos 13900
Kodhe Telepon 15
ISTAT 096
Presidhèn Sergio Scaramal
Peta nuduhaké lokasi provinsi Biella ing Italia

Biella (basa Italia: Provincia di Biella) iku provinsi ing regione Piemonte ing Italia. Kutha krajané dumunung ing kutha Biella.

Jembar wewengkon 914 km², lan populasi 187.249 (2001). Ana 82 comune ing provinsi iki.[1].

Réferènsi[besut | besut sumber]

<Rujukan/>

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Eropah | Italia | Piemonte
Alessandria | Asti | Biella | Cuneo | Novara | Torino | Verbano-Cusio-Ossola | Vercelli


  1. "Istat". Diarsip saka sing asli ing 2007-08-07. Dibukak ing 2007-12-20.