Steven Fletcher (pemain bal-balan)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Steven Fletcher
Steven-Fletcher-Sunderland.jpeg
Katerangan priangga
Jeneng dawa Steven Kenneth Fletcher
Dhuwur 1.85 m (6 ft 1 in)
Posisi main Penyerang
Katerangan klub
Tim saiki
Sunderland
Angka 26
Karir nom
2000–2004 Hibernian
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2004–2009 Hibernian 156 (43)
2009–2010 Burnley 35 (8)
2010–2012 Wolverhampton Wanderers 61 (22)
2012– Sunderland 7 (5)
Tim nasional
2007 Sekotlan U-20[1] 6 (1)
2006–2008 Sekotlan U-21 7 (5)
2007 Sekotlan B[2] 1 (0)
2008– Sekotlan[3] 10 (1)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 30 Oktober 2012.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 30 November 2010

Steven Kenneth Fletcher (lair ing Shrewsbury, 26 Maret 1987; umur 32 taun) ya iku juru main bal-balan kang kewarganagaraané Sekotlan kalairan Inggris kang main ing posisi penyerang kanggo klub Sunderland.

Fletcher sadurungé naté main kanggo Hibernian F.C., Burnley F.C., lan Wolverhampton Wanderers F.C..[4] Ing wulan Agustus 2012, panjenengané gabung ing Sunderland kanthi transfer kang rekor transfer klub lan nandatangani kontrak kang durasiné petang taun.[5]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Steven Fletcher – U20 Squad, Scottish Football Association
  2. Steven Fletcher – B Squad, Scottish Football Association
  3. Steven Fletcher – A Squad, Scottish Football Association
  4. "Burnley striker Steven Fletcher makes Wolves switch". BBC Sport (British Broadcasting Corporation). 3 June 2010. 
  5. "Fletcher sign up". safc.com (Sunderland AFC). Dijupuk 24 August 2012. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]