Stéphane Sessègnon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Stéphane Sessègnon
Stéphane Sessègnon Sunderland.jpg
Sessègnon main kanggo Sunderland
Katerangan priangga
Jeneng dawa Stéphane Sessègnon
Tanggal lair (1984-06-01) 1 Juni 1984 (umur 34)
Papan lair Allahé, Benin
Dhuwur 1.70 m (5 ft 7 in)[1]
Posisi main Gelandang
Katerangan klub
Tim saiki
Sunderland
Angka 28
Karir nom
2000–2003 Requins de l'Atlantique
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2003–2004 Requins de l'Atlantique 2 (0)
2004–2006 Créteil 68 (10)
2006–2008 Le Mans 61 (6)
2008–2011 Paris Saint-Germain 77 (8)
2011– Sunderland 42 (10)
Tim nasional
2004– Benin 37 (7)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 1 Fèbruari 2012.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 17:33, 24 Maret 2012 (UTC)

Stéphane Sessègnon (lair 1 Juni 1984; umur 34 taun) ya iku juru main bal-balan kang kewarganagaraané Benin kang main kanggo klub Sunderland ing posisi gelandang[2].

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Premier League Player Profile". Premier League. Dijupuk 24 March 2011. 
  2. "Stéphane Sessègnon à Sunderland". A Different League (ing basa French). 29 January 2011. Dijupuk 29 January 2011. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]