Situraja, Sumedang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Situraja
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupatènSumedang
Pamaréntahan
 • Camat-
Kode Kemendagri32.11.06 Edit the value on Wikidata
Kapadhetan/km²

Situraja iku kacamatan ing Kabupatèn Sumedang, Jawa Kulon, Indonésia.

Padésan[besut | besut sumber]