Cimanggung, Sumedang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Cimanggu, Sumedang)
Cimanggu
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupatènSumedang
Pamaréntahan
 • Camat-
Kode Kemendagri32.11.14 Edit the value on Wikidata
Kapadhetan/km²

Cimanggu iku kacamatan ing Kabupatèn Sumedang, Jawa Kulon, Indonésia.

Padésan[besut | besut sumber]