Seruyan Hulu, Seruyan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Seruyan Hulu, Seruyan
Nagara Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Seruyan {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]] Kacamatan Seruyan Hulu iku kacamatan ing Kabupatèn Seruyan, Provinsi Kalimantan Tengah, Indonésia. Kacamatan iki duwé jembar 4.746 km2 lan okèhé sing ndunungi 12.995 jiwa. Kutha krajan kacamatan ana ing Tumbang Manjul, adohé kutha krajan kacamatan saka kutha krajan kabupatèn kurang luwih 300 km.

Kacamatan iki wewatesan:

ing sisih lor karo: Provinsi Kalimantan Kulon
ing sisih kidul karo: Kacamatan Seruyan Tengah lan Kabupatèn Kotawaringin Kulon
ing sisih kulon karo: Kabupatèn Lamandau lan Provinsi Kalimantan Kulon
ing sisih wétan karo: Kabupatèn Katingan lan Kotawaringin Wétan

Désa [1][besut | besut sumber]

  1. Buntut Sapau
  2. Majang Baru
  3. Merandang
  4. Mungoh Juoi
  5. Rangkang Munduk
  6. Rantau Betung
  7. Rantau Panjang
  8. Riam Batang
  9. Sepundu Hantu
  10. Tanjung Paku
  11. Tanjung Tukai
  12. Tumbang Bahan
  13. Tumbang Darap
  14. Tumbang Gugub
  15. Tumbang Hentas
  16. Tumbang Kalam
  17. Tumbang Katai
  18. Tumbang Kumbang
  19. Tumbang Laku
  20. Tumbang Lengkai
  21. Tumbang Magin
  22. Tumbang Manjul
  23. Tumbang Salau
  24. Tumbang Sepan
  25. Tumbang Setawan
  26. Tumbang Setoli
  27. Tumbang Suei
  28. Tumbang Taberau
  29. Tusuk Belawan

Refrensi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]