Menyang kontèn

Seruyan Hulu, Seruyan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Seruyan Hulu, Seruyan
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri62.07.05 Edit nilai pada Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Seruyan {{{nama dati2}}}]] Kacamatan Seruyan Hulu iku kacamatan ing Kabupatèn Seruyan, Provinsi Kalimantan Tengah, Indonésia. Kacamatan iki duwé jembar 4.746 km2 lan okèhé sing ndunungi 12.995 jiwa. Kutha krajan kacamatan ana ing Tumbang Manjul, adohé kutha krajan kacamatan saka kutha krajan kabupatèn kurang luwih 300 km.

Kacamatan iki wewatesan:

ing sisih lor karo: Provinsi Kalimantan Kulon
ing sisih kidul karo: Kacamatan Seruyan Tengah lan Kabupatèn Kotawaringin Kulon
ing sisih kulon karo: Kabupatèn Lamandau lan Provinsi Kalimantan Kulon
ing sisih wétan karo: Kabupatèn Katingan lan Kotawaringin Wétan

Désa [1][besut | besut sumber]

Refrensi[besut | besut sumber]

  1. "Data Wewengkon ing situs Depdagri)" (PDF). Diarsip saka sing asli (PDF) ing 2010-02-16. Dibukak ing 2010-02-10.

Pranala njaba[besut | besut sumber]